Schilderwerk binnen

Bij ons kunt u terecht voor al uw schilderwerkzaamheden. Wij verfrissen en verfraaien uw interieur op professionele wijze.

Ook voor behangwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wat dacht u van een mooi behangweefsel op uw muren die na het plakken in de kleur van uw keuze worden geschilderd? En als u het daarna wilt afronden met fraaie zonwering voor de ramen kunt u dat ook via ons doen.

Ook als u niet precies weet wat u wilt kunnen wij u adviseren en op weg helpen. Wij hebben kleurenwaaiers en stalenboeken om u een idee te geven van de mogelijkheden. Zo'n oriënterende afspraak is natuurlijk geheel vrijblijvend!

Milieu
In het kader van de nieuwe Milieu- en Arbowetten zijn wij als bedrijf verplicht om voor werk binnenshuis gebruik te maken van watergedragen verfsystemen. Ook in dit watergedragen systeem kunt u kiezen uit talloze kleuren.

Wintertarieven
U bent wellicht bekend met het principe van de 'winterschilder'. Daarbij krijgt u, na het indienen van een aanvraag daartoe, per dag € 45,- per man per dag retour via het schildersfonds. Dat betekent veel papierwerk, voor zowel schildersbedrijf als klant. Wij hebben ervoor gekozen deze korting direct in onze winterprijzen te verwerken. Ook bij ons krijgt u dus winterkorting, maar dan zonder de papieren rompslomp achteraf!

Bekijk hier enkele voorbeelden van eerdere opdrachten referenties